Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Når du har udfyldt en ordre, modtager du automatisk en mail med en liste over hvilke produkter, du har bestilt. Denne mail er en bekræftelse på din indtastning og dermed ikke en bindende ordrebekræftelse. Du kan derfor annullere din ordre på produkter, såfremt fejlen skyldtes en af følgende ting:

OBS! Vi pålægger kunden ansvaret - og eventuelle ekstra udgifter forbundet hermed - for at sørge for, og gennemtjekke, at navn, adresse, telefonnummer, leveringadresse og andre oplysninger er korrekt udfyldt!

Faktura

Når du har handlet på Helgstrand Dressages onlineshop, modtager du en mail med en oversigt over de produkter, du har bestilt, dine personoplysninger samt leveringsadresse. Når vi har behandlet din bestilling, vil du sammen med din ordre få medsendt en original faktura som samtidig fungerer som dit købsbevis.

Leveringstid

Vi leverer dine varer indenfor 5-15 hverdage og vi gør os altid umage for at få din ordre afsendt så hurtigt som muligt. Billetter til arrangementer modtager du med det samme.

14 dages fortrydelsesret

I henhold til lov om visse forbrugeraftaler §18 stk. 2 nr. 12 er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

For øvrige produkter gælder den almindelige 14-dages fortrydelsesret og nedenstående betingelser:

Den 13. juni trådte en ny forbrugeraftalelov i kraft. Det betyder en række ændringer i reglerne for e-handel. Især vilkårene for fortrydelse er berørt. 

Vi har samlet en del af vilkår og regler nedenfor ud fra  http://www.forbrug.dk/Test-og-raad-foer-du-koeber/Ehandel/Nye-Regler - listen nedenfor er ikke udtømmende og der kan fremgå flere vilkår og regler i selve lovgivningen.

Sådan benytter du din fortrydelsesret ved køb af varer

Du skal:

Sælger kan:

Varens stand ved fortrydelse indenfor 14 dage:
Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber.

Hvis varen bærer præg af at have været brugt ud over det eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er Helgstrand Dressage, der vurderer varens mulige værdiforringelse.

Returforsendelse 
Når du fortryder et køb, er du ansvarlig for varen, indtil den når retur til Helgstrand Dressage. Det betyder, at du må forvente at komme til at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under transporten tilbage til Helgstrand Dressage

Returforsendelse skal ske til:

Helgstrand Dressage ApS
Uggerhalnevej 80
9310 Vodskov

Returnering som følge af fortrydelse eller ombytning sker på købers egen regning! Helgstrand Dressage anbefaler, at varen returneres via Post Danmark eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmark eller GLS' system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Helgstrand Dressage. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Gavekort

Gavekort til Helgstrand Dressage har en gyldighed på tre år. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekortet

Priser

Alle priser på Helgstrand Dressages onlineshop er inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisfejl, afgiftsændringer og lignende. Eventuelle tilbud er gældende, så længe haves. 

Betalingsmåder

Helgstrand Dressage modtager betaling med følgende kort:

Bemærk at det kun er muligt at betale med Dankort, såfremt der er tale om et VISA-Dankort.

Fra 1. oktober 2011 må betalingsmodtageren viderefakturere gebyret fra alle internationale kreditkort til forbrugeren. Det gælder både dansk og udenlandsk udstedte Internationale kreditkort. Dette er f.eks. Mastercard, Visa, Diners, American Express, Visa Electron og Maestro m.fl.

Gebyret dækker den faktiske pris, vi, som butik, betaler for at få indløst kortbetaling hos udbyderen. 
Helgstrand Dressage viderefakturerer kun det beløb, der opkræves os. Der er IKKE nogen del af beløbet, som tilfalder Helgstrand Dressage.

Porto og ekspedition

Helgstrand Dressage leverer altid dine varer som pakke eller brev via GLS. Vi sender IKKE ud pr. efterkrav!

Der er også mulighed for at vælge fragtfri afhentning hos Helgstrand Dressage. Vi sender dig altid en e-mail, når din ordre er klar til afhentning, så du ikke risikerer at komme forgæves. Din bestilling kan afhentes i åbningstiden:

Mandag - fredag kl. 10.00 - 15.00.

Ved afhentning medbring altid din ordrekvittering!

Ved levering til udlandet, sender vi kun ved onlinebetaling.

Annullering af ordren

Ordrer, der endnu ikke er afsendt, kan annulleres ved at kontakte Helgstrand Dressage it@helgstranddressage.dk.


Reklamationsret

Helgstrand Dressage yder reklamationsret i henhold til gældende lovgivning. Der ydes 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Klager via EU's Online Dispute Resolution:

EU har gjort det lettere for forbrugerne at klage direkte til den europæiske virksomhed, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne. Hvis du ikke mener, at Helgstrand Dressage har levet op til dine forventninger, kan du klage her eller skrive direkte til it@helgstranddressage.dk 

 

Disse handelsbetingelser er opdateret og gældende fra den 23. februar 2022.